Με κεκτημένη ταχύτητα…

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Ατρόμητος απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά τη νίκη του επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16».

Οι Περιστεριώτες στηρίχθηκαν για μία ακόμα φορά στην αποτελεσματική τους άμυνα κατάφεραν να φύγουν νικητές από την αρκαδική πρωτεύουσα, με το 1-0 να τους καθιστά φαβορί πριν από τον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιραία ηττήθηκαν, αλλά θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Βασιλακάκης με ισχυρό σουτ εκτός περιοχής και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βάτσιου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (55΄Ιγκόρ Σίλβα), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ισνάλντο (74′ Δουβίκας), Μαντιντά (46΄Τόνσο), Μανιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης (86′ Κυριακίδης), Ουάρντα (90′ Ούμπιδες), Ντιγκινί (90’+ Μενσά).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα