Με… λίφτινγκ ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Θέλοντας και μη, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που ακολουθεί, ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα και ν΄ αφήσει κάποιους παίκτες εκτός αποστολής του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να μην συμπεριλάβει σε αυτήν τον Ρομπέρτο (αν κι έτσι κι αλλιώς στα παιχνίδια Κυπέλλου παίζει βασικός ο Μέγερι) καθώς και τους Ομάρ, Κασάμι, Ντοσεβί και Αυλωνίτη (που δεν έπαιξε ούτε στην Τούμπα)για αγωνιστικούς λόγους καθώς και τους Μποτία, Μπουχαλάκης, Μπενίτες που έκαναν τα ατομικά τους προγράμματα αφού αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα και ενοχλήσεις (οι δύο τελευταίοι στους κοιλιακούς).

Ο Περέιρα προσανατολίζεται στο να κατεβάσει ένα σχήμα με περιορισμένο… λίφτινγκ σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ολυμπιακός δίνει πια συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του φρέσκους και ετοιμοπόλεμους.

Στην αποστολή επανέρχεται ο Εντινγκά που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Τσόρι, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα