Με Μανιά πρωταγωνιστή ο Αστέρας Τρίπολης 3-1 την Λάρισα

Με πρωταγωνιστή τον Μανιά, ο Αστέρας Τρίπολης «λύγισε» 3-1 την αξιόμαχη ΑΕΛ, επιστρέφοντας στις νίκες και παρέμεινε σε επαφή με την πρώτη πεντάδα.

Η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στους Αρκάδες, αλλά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες (μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιτωλικό και το εκτός 0-0 με τον ΠΑΣ), επικρατώντας 3-1 για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν ο Μιχάλης Μανιάς που «χτύπησε» δις (11’, 71’) και έβγαλε την ομάδα του από δύσκολες καταστάσεις. Ενδιάμεσα, ο Ναζλίδης (που είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με φάουλ) ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με εκτέλεση πέναλτι που έδωσε ο Παπαδόπουλος για χέρι του Μπέρτου.  Το γκολ του αγώνα πέτυχε στο 84′ ο Κυριακόπουλος με ένα αριστερό «τούβλο» από 30 μέτρα και από διαγώνια θέση που άφησε άγαλμα τον Μπόζοβιτς.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο (76′ Ντουντού), Μαντιντά (64′ Κώτσιρας), Μανιάς (82′ Γκοντό).

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78′ Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κρίζμαν (82′ Λεοζίνιο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα