«Με μερεμέτια δεν γίνεται κάθαρση»

Πυρ και… μανία με τον διαιτητή Αρετόπουλο είναι στον Παναιτωλικό, εκφράζοντας μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση τα παράπονά τους για τη διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα με την Ξάνθη.

«Τις επιφυλάξεις μας για την επάρκεια της ΚΕΔ και τις επιλογές της, αναγκαστήκαμε (δυστυχώς) να τις επισημάνουμε νωρίτερα. Φροντίζει (δυστυχώς) να τις επιβεβαιώνει και τα όσα συμβαίνουν μας αναγκάζουν να επανέλθουμε. Αρετόπουλους δεν θέλει η διαιτησία και το ποδόσφαιρο για να πάνε μπροστά. Θέλει Αρετή και τόλμη, που όπως φαίνεται -εμείς το γνωρίζουμε- η ΚΕΔ δεν διαθέτει» αναφέρει η ανακοίνωση του αγρινιώτικου συλλόγου που… φωτογραφίζει στη συνέχεια τον team manager των Ακριτών Γιώργο Κασναφέρη: «Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί και η “οργανωμένη” αντιμετώπιση από πλευράς Ξάνθης. Ο team manager και πρώην διαιτητής, όρθιος έξω από τον πάγκο έδινε το γνωστό του ρεσιτάλ, με υποδείξεις και παρατηρήσεις σε όλους και ο τεχνικός διευθυντής ήταν αγκαλιά με τον 4ο διαιτητή Σέζο και δίπλα στο αυτί του βοηθού Κοντιζά.

Η δημόσια αυτή τοποθέτησή μας δεν γίνεται για να δικαιολογήσει την άσχημη απόδοση και ήττα της ομάδας μας. Η τιμωρία (χρηματικό πρόστιμο) ήταν άμεση, για την κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά και επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να θεωρήσει κανείς ότι για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε. Ούτε η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ακηδεμόνευτο, δίκαιο και με κανόνες που ισχύουν για όλους. Η κάθαρση δεν γίνεται ούτε με τα ίδια υλικά, ούτε με μερεμέτια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα