Με μηνύσεις απειλεί έξαλλη η Άσπα Τσίνα

Εκτός εαυτού δείχνει να έχει βγει η Άσπα Τσίνα για όλα αυτά που γράφονται ξαφνικά για εκείνη. Η τραγουδίστρια που έκανε αίσθηση μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, έχοντας αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην ανατροφή του γιου της, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ξέσπασμά της στο Facebook, έχει γίνει έξαλλη με αυτούς που ισχυρίζονται ότι θα συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

H Άσπα Τσίνα θέλοντας να διαψεύσει τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά δημοσιεύματα όπως τα χαρακτήρισε, προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά για όσους δεν αναιρέσουν.

Διαβάστε χαρακτηριστικά το οργισμένο status της:

«Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριάλιτι Nomads του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζω:

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού η οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.

Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορικά όπως με παρουσιάζουν…

Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής!

Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα