Με Μπακασέτα στην Πολωνία η ΑΕΚ!

 

Τέλος η αναμονή για τον Τάσο Μπακασέτα και το  κόσμο της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε πάνω του την υπόθεση, εξήγησε στους «κυανέρυρθους» πως είναι προς το συμφέρον όλων να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή τώρα και όχι το χειμώνα και η διοίκηση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης υποχρεώθηκε να δεχθεί, καθώς θα ήταν εντελώς κουτό να χάσει τα χρήματα που έδινε η Ένωση! Ο Χρήστος Δάρας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον παίκτη και έβαλε την υπογραφή του για να απεμπλακεί οριστικά ο Μπακασέτας από τον Πανιώνιο.

Η περσινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος της Super League θα ενσωματωθεί με το καλημέρα στην αποστολή στης ΑΕΚ και θα ταξιδέψει στην Πολωνία για να μετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το συμβόλαιό του θα είναι τριετές, καθώς έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ έχει να διεκδικήσει πολλές θέσεις. Μπορεί να παίξει ως ακραίο χαφ στο 4-2-3-1 ή να αγωνίζεται ως αλλαγή του Μάνταλου σαν «δεκάρι». Θεωρητικά μπορεί να αγωνιστεί και πιο πίσω ως «οκτάρι», αν είναι να παίρνει ανάσες ο Σιμόες ή ο Γιόχανσον. Ομοίως, στο 4-3-3 μπορεί να πάρει κάποια αντίστοιχη θέση ή σε ένα 4-4-1-1 να παίξει πίσω από το σέντερ φορ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα