Με Νίκο Παπαδόπουλο για τη μεγάλη επιστροφή

ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΨΗΛΑ

Ο ΟΦΗ ήθελε και πάλι Νίκο Παπαδόπουλο, ο ίδιος ο 45χρονος προπονητής ήθελε και πάλι ΟΦΗ, κι έτσι όλα πήραν το δρόμο τους και ο Μακεδόνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020.

Όσο πεισματάρης ήταν ως προπονητής (21 χρόνια καριέρας και οι 471 επαγγελματικές συμμετοχές τα λένε όλα), άλλο τόσο είναι και ως προπονητής και στην Κρητική ομάδα το γνωρίζουν από πρώτο χέρι, αφού την υπηρέτησε και ως παίκτης τσ καλύτερά του χρόνια και ως προπονητής από το Γενάρη και ύστερα.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω στον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια, στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να την οδηγήσω εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου. Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα