Με Νεντίδη προπονητή και Γιαννόπουλο τεχνικό διευθυντή ο Εθνικός

Ο Νίκος Νεντίδης είναι από την Τρίτη (19/12) ο νέος προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, αντικαθιστώντας τον Θύμιο Γεωργούλη.

Ο 51χρονος τεχνικός με πλούσια ποδοσφαιρική αλλά και προπονητική καριέρα έβαλε, μάλιστα, ψηλά τον πήχη στις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας: «Ο Εθνικός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Το όνομα και η ιστορία του Εθνικού σε συνδυασμό με την οργάνωση και τα πλαίσια λειτουργίας του συλλόγου κάνουν υποχρέωση την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Κι εγώ απο την πλευρά μου οφείλω να είμαι ένας εξ αυτών που θα βοηθήσουν στην επιστροφή του Εθνικού Πειραιά στην φυσική του θέση, τα σαλόνια της Super League».

Ταυτόχρονα οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν την έναρξη συνεργασίας του με τον Τάκη Γιαννόπουλο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Ο 45χρονος γεννήθηκε στον Πειραιά (25/9/1972) και αγωνίστηκε σε Α.Σ. Δραπετσώνας, Προοδευτική, Άρη Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Α.Ο. Καβάλα, Πανιώνιο, την ιταλική Ουνιόνε Βενέτσια και τη ρουμανική Άρτζες Πιτέστι.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό Βόλου για 4 χρόνια ‎(2008-2012) και αμέσως μετά εργάστηκε στο τμήμα scouting της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την διετία ‎2012-2014. Εν συνεχεία διετέλεσε team manager στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα