Με Ντέλετιτς εκτελεστή η ΑΕΛ 2-0 στη Λαμία

Tην ανοδική πορεία που διανύει με την επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της πιστοποίησε και στη Λαμία η ΑΕ Λάρισας, επικρατώντας με 2-0 των νεοφώτιστων της Φθιώτιδας που γνώρισαν έτσι την πρώτη φετινή τους ήττα στη φυσική τους έδρα.

Πολυτιμότερος του αγώνα ήταν ο Μίλος Ντέλετιτς, που σκόραρε δις υπογράφοντας το τρίποντο των «βυσσινί». «Κλειδί» της νίκης οι κόντρες που έβγαλαν οι παίκτες του Φυντάνη πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Λαμίας, η οποία έδειξε αποδιοργανωμένη χωρίς τον Αναστασιάδη, όπως συνέβη και στα Ιωάννινα.

Στο 18’ ο Αγκάνοβιτς βρήκε τον Ντέλετιτς και εκείνος έκανε το 0-1. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να κάνουν κάτι ουσιαστικό και στο 31′ την πάτησαν ξανά με τον ίδιο τρόπο. Η ΑΕΛ αναπτύχθηκε και πάλι γρήγορα, ο Κριζμάν έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντέλετιτς και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με δοκάρι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τη Λαμία, η οποία μόλις στο 48′ άγγιξε το γκολ με το δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου.

Σταδιακά η ΑΕΛ σταμάτησε να βγαίνει και στην κόντρα και προτίμησε απλά να αμυνθεί όσο καλύτερα μπορούσε. Το τελευταίο τέταρτο το ματς ήταν ένας ανούσιος μονόλογος της Λαμίας. Δεν μπορούσε να παίξει σωστά από τα πλάγια, δεν υπήρχαν χώροι για να περάσει κάθετες και το αποτέλεσμα ήταν να γίνονται οι σέντρες η μία μετά την άλλη. Ωστόσο, καμία εξ αυτών δεν δημιούργησε ουσιαστικό πρόβλημα στους «βυσσινί», οι οποίοι άντεξαν στην πίεση μέχρι το τέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), βοηθοί του οι Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Δίπλαρης (Καρδίτσας), ενώ τέταρτος ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Όμο, Παντελιάδης (28′ Τσούκαλος), Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Πίτι, Καραγιάννης, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77′ Μπάλλας), Κρίζμαν (88′ Μασούρας), Ναζλίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα