«Με πάθος, μπορούμε να τα καταφέρουμε»!

Το πάθος και οι μεταπτώσεις στην απόδοση της Ακτή Ελεφαντοστού, είναι τα δύο στοιχεία που θα κρίνουν την κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με τους Ιβοριανούς, για την πρόκριση από τους ομίλους του Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν παράγοντας, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM για τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος και την άναρχη τακτική που χαρακτηρίζει τους «ελέφαντες». Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακούω πως ο κ. Σάντος σκέφτεται να βάλει στον άξονα τον Σαμαρά και στα άκρα Κονέ και Χριστοδουλόπουλο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί και ο Σαμαράς μπορεί να γίνει επικίνδυνος στον άξονα, ενώ τόσο ο Κονέ όσο και ο Χριστοδουλόπουλος μπορούν από τα άκρα να κάνουν ζημιά δημιουργώντας ή και σκοράροντας. Αν έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση με το παιχνίδι απέναντι στην Ιαπωνία, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει καλούς παίκτες, αλλά είναι τακτικά άναρχη. Μπορούμε να βρούμε χώρους για να τους χτυπήσουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα κάποιους παίκτες, όπως ο Ζερβίνιο, ο Γιάγια Τουρέ και ο Ντρογκμπά. Γενικά όμως είναι ομάδα του ύψους και του βάθους.

Περιμένεις κάποια πράγματα παραπάνω από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά μην ξεχνάμε πως έχουν παίξει πολλά ματς και είναι κουρασμένοι. Γενικά παρακολουθούμε ένα καλό Μουντιάλ, με όμορφο θέαμα, πολλά γκολ και γρήγορο ρυθμό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα