Με πέντε αμυντικούς στο Καμπ Νου!

Δεν μπορεί να ρισκάρει ο Τάκης Λεμονής στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου την Τετάρτη που έρχεται. Η ομάδα του έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς λόγω των τραυματισμών και της φυγής του Ρέτσου δεν υπάρχει καμία συνοχή και θα υποχρεωθεί να παίξει μαζεμένος πίσω.

Με τη Γιούβε τα πράγματα πήγαν καλά και δεν ήθελε πολύ για να έρθει το αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα, όμως, είναι πιο πιεστική και πιο ποιοτική και κατά μέσο όρο στο Καμπ Νου σκοράρει τέσσερα γκολ ανά ματς. Ο Λεμονής θα παίξει με τρεις στόπερ και μάλλον με τρία αμυντικά χαφ και ετοιμάζει σύστημα 5-4-1 με μοναδικό φορ τον Πάρντο προκειμένου όταν αμύνεται να παίζει με 5-5-0 και διπλή ζώνη άμυνας.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι τρεις στόπερ που θα δείξουν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στην τελευταία προπόνηση. Νικολάου, Σισέ, Μποτία συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες με Κούτρη και Ομάρ να διεκδικούν θέσεις στα άκρα. Στα χαφ θα αγωνιστούν κατά τα φαινόμενα οι Ρομαό, Οτζίτζα, Ζντιέλαρ και Μάριν. Όλα αυτά είναι σενάρια, αλλά δεν μπορεί να πάρει πολλά ρίσκα ο Λεμονής σε ένα γήπεδο που κατηφορίζει…  Η αποστολή αναχωρεί για την Βαρκελώνη αύριο και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα