“Με πείραξε ότι δεν ειδοποιήθηκα από τον Καμμένο και το έμαθα από την τηλεόραση”

Δυσαρεστημένη για την απομάκρυνσή της από τον υπουργικό θώκο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έγινε είναι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η πρώην πλέον υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε την πικρία της για τον Πάνο Καμμένο. Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε πως η απόφαση να απομακρυνθεί από την θέση της υφυπουργού ήταν καθαρά απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ σχολιάζοντας ότι «Σαφέστατα ήταν δικαίωμα του κ. Καμμένου να κάνει τις αλλαγές του, όπως και του πρωθυπουργού».

Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία απολύτως οργή και αγανάκτηση που δεν κατέχω την θέση της υφυπουργού, άλλωστε αυτές οι θέσεις είναι προσωρινές. Εμένα αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν ειδοποιήθηκα από τον πρόεδρο του κόμματος μου και το έμαθα από την τηλεόραση».

Η κ. Χρυσοβελώνη ρωτήθηκε και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία, με εκείνη να απαντάει: «Όχι γιατί οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω τότε από τη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν και σήμερα. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης του εαυτού μου, της δουλειάς μου, της οικογένειας μου και όλα θα έρθουν με τον καιρό τους».

«Δεν διαψεύδετε ότι είναι υπό αναθεώρηση η σχέση σας με τον κ. Καμμένο», ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Αν το θέλετε για την σχέση μου, ναι, γιατί υπήρξε και μια σχέση η οποία εκτός από την σχέση του υπουργού, ήταν και μια σχέση φιλική και μια σχέση στενή», απάντησε η κ. Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα