Με περιπέτεια και πάλι η κλήρωση του Κυπέλλου

Αυτό έλειπε να μην είναι περιπετειώδης η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια οι κληρώσεις κρύβουν συγκινήσεις, όχι επειδή αναδεικνύονται ντέρμπι, αλλά επειδή τα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου μετατρέπουν τη διαδικασία σε παρωδία.

Πέρσι, στη φάση των «16», προανήγγειλαν ότι τα ματς θα γίνονται στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη, ενώ δεν χρειαζόταν να γίνει έτσι η διαδικασία, αφού ο κανονισμός έλεγε πως οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο. Ευτυχώς, ένας δημοσιογράφος τους το εξήγησε! Φέτος για την κλήρωση της ίδιας φάσης, φάνηκε σαν να κάνουν ορισμό, αφού δεν ανακοίνωναν δυνατά το περιεχόμενο που έγραφαν τα μπαλάκια. Καμία διαφάνεια…

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ στριμώχθηκαν από τους παράγοντες του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που ζητούσαν στο πλαίσιο της διαφάνειας να κάνουν την κλήρωση της φάσης των «8» οι εκπρόσωποι των ομάδων. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης το αρνήθηκε, δημιουργήθηκε μία 10λεπτη διαβούλευση και τελικά διενήργησε μόνος του την κλήρωση, ειρωνευόμενος μάλιστα τους εκπροσώπους των ομάδων , όταν ανέδειξε το πρώτο ζευγάρι, ρωτώντας τους: «Όλα καλά μέχρι στιγμής;».

Τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν είναι: Πανιώνιος –ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – Ηρακλής, ΠΑΟ – Ατρόμητος. Τα ματς είναι διπλά και θα διεξαχθούν ένα στις 26 Γενάρη, δύο στις 27 και ένα στις 28, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν 3, 4, 10 και 11 Φλεβάρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα