Με ποιον όρο θα αποσύρει η Μενεγάκη τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ιακωβίδου

Τελειωμό δεν δείχνει να έχει η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Τάνιας Ιακωβίδου.

Η παρουσιάστρια προσβεβλημένη από τους βαρείς χαρακτηρισμού που εκτόξευσε για εκείνη δημόσια η δημοσιογράφος, κινήθηκε νομικά εναντίον της, με την υπόθεση να εκδικάζεται πριν από λίγες μέρες. Αν και ο δικηγόρος της Τάνιας Ιακωβίδου δεν παρέστη, με τον σύζυγό της να ζητάει αναβολή, μετέφερε τη διάθεση της πρώην βουλευτή για ανακωχή.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά» φέρεται να ήταν τα λόγια της Τάνιας Ιακωβίδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso η Ελένη Μενεγάκη δεν φαίνεται πρόθυμη να κάνει πίσω αφήνοντας στις δικαστικές αρχές να αποφασίσουν για την υπόθεση παρά μόνο αν η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα