“Με πολιτική βούληση η β’ αξιολόγηση μπορεί να κλείσει έως τις 5 Δεκεμβρίου”

“Με πολιτική βούληση η β’ αξιολόγηση μπορεί να κλείσει έως τις 5 Δεκεμβρίου”. Αυτή είναι η εκτίμηση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη.

«Η δεύτερη αξιολόγηση, όπως είχαμε προβλέψει έκλεισε μέσα σε 9 μέρες όλα τα θέματα, με εξαίρεση δύο θέματα, τα οποία είναι υπό συζήτηση, έχουμε χρόνο, βέβαια μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, που είναι το επίμαχο θέμα των εργασιακών όπου υπάρχει απόσταση μεγάλη και κάποια άλλα» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Σταθάκης.
«Συλλογικές διαπραγματεύσεις, φυσικά οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος, εκεί δεν έκλεισε το θέμα ήταν πολύ δύσκολο να κλείσει» τόνισε ο υπουργός, ο οποίος ερωτηθείς αν η απόσταση είναι τέτοια που μπορεί να γεφυρωθεί έως τις 5 Δεκεμβρίου, είπε ότι «θέλει λίγη πολιτική βούληση, έχουμε χώρο να υπάρξει μία ευρύτερη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο που θα δώσει μια λύση επιθυμητή».

Ερωτηθείς για το θέμα της πώλησης του ποσοστού της ΔΕΗ, ο υπουργός Περιβάλλοντος είπε πως “το ζήτημα του 17% της ΔΕΗ θα πρέπει να συζητηθεί όταν περάσει το ποσοστό αυτό στο Υπερταμείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα