“Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου”

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο του ανακοινώθηκε το “διαζύγιο”. Επίσης μίλησε για τον Αντσελότι αλλά και για τον “διάδοχό του Ζινεντίν Ζιντάν”

“Δεν σκοπεύω να είμαι αιώνιος υποψήφιος για τη θέση. Δεν είναι πως δεν έχω φιλοδοξία να αναλάβω και αισθάνομαι μάλιστα πως έχω τα προσόντα, όμως δεν εξαρτάται ούτε από μένα ούτε από τα αποτελέσματα. Πιστεύω άλλωστε ότι η Ρεάλ προετοιμάζει τον Ζιντάν για να είναι ο επόμενος τεχνικός της μετά τον Αντσελότι”, δήλωσε αναφορικά με τη θέση του προπονητή στους “μερένγκες” σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Elite Sport”, συμπληρώνοντας πάντως ότι ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί τον ιδανικό προπονητή για τους πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας μάλιστα την εμπειρία από τη συνεργασία του με αφεντικά όπως ο Αμπράμοβιτς και ο Μπερλουσκόνι.

Στην ίδια συνέντευξη ο 51χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερώτηση για τον Ολυμπιακό και τους λόγους της αποχώρησής του από το μεγάλο λιμάνι, με τον Μίτσελ να μη μπορεί να δώσει πάντως κάποια εξήγηση για την απόφαση της διοίκησης.

“Απλά ο πρόεδρος, ως ιδιοκτήτης του συλλόγου, πήρε την απόφαση και πρέπει να την δεχτείς και να υπακούσεις. Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου.

Νομίζω πως τα δύο τελευταία χρόνια άφησα καλές εντυπώσεις όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως έρχονται”.

Όπως ξαφνικό ήταν το διαζύγιο του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό άλλο τόσο απρόσμενος ήταν και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Ισπανό να αποκαλύπτει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ανακοίνωσε τις προθέσεις του ενώ έπιναν καφέ.

“Ήρθε στο σπίτι μου, ήπιαμε έναν καφέ και μου είπε πως δεν θα συνέχιζα, έτσι έγινε. Το είπα στη γυναίκα μου, επειδή όμως κάνω πλάκες δεν με πίστεψε, όμως έτσι ήταν. Φτιάξαμε βαλίτσες και επιστρέψαμε στην Ισπανία”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα