Με προβλήματα, αλλά σε φόρμα!

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός, αφού στο πρωτάθλημα έχει πετύχει το πέντε στα πέντε και με την Μπάγερν κατάφερε να κρατήσει το γερμανικό πολυβόλο στο ένα γκολ μέχρι το 89’, άσχετα αν μετά επήλθε μία δίλεπτη κατάρρευση.

Το κλίμα εν’ όψει του αγώνα με την Άρσεναλ, λοιπόν, είναι καλό και σε αυτό στηρίζει τις ελπίδες του ο Μάρκο Σίλβα, παρά τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν’ όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Μποτία και τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και να παρακαλά να μην συμβεί κάτι, διότι μετά μόνη λύση είναι ο άπειρος Βούρος. Στα χαφ υπάρχουν Σαλίνο, Καμπιάσο και Κασάμι, αλλά κανείς άλλος, αφού ο Μπουχαλάκης είναι ανέτοιμος, ο Μιλιβόγεβιτς τραυματίας και ο Μανιάτης ακολουθεί την αποστολή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Οι περισσότερες επιλογές υπάρχουν από τη μέση και μπροστά, με το Φορτούνη δεδομένα βασικό και τους Πάρντο, Ερνάντι, Ιντέγιε και Φινμπόγκασον να φλερτάρουν με δύο θέσεις. Πουλίδο και Σεμπά θα είναι σίγουρα στον πάγκο, όπως φυσικά και ο Καπίνο.

Ο Πορτογάλος θα προτιμούσε να έχει περισσότερες λύσεις για τα μετόπισθεν, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να κοντραριστεί με την Άρσεναλ με αυτές τις λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα