Με πρωταγωνιστές τους σούπερ σταρ!

Όλοι δυσκολεύτηκαν με τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός νίκησε στις καθυστερήσεις με κόντρες και η ΑΕΚ έχασε. Ο Παναθηναϊκός, όμως, χρησιμοποίησε τα μεγάλα όπλα του και νίκησε στη Ρούμελη με 0-2, αποδεικνύοντας σε όλους πως αν «στρώσει» αγωνιστικά, τότε θα είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στα Play Off.

Οι «πράσινοι» νίκησαν 0-2 στη Λιβαδειά με σκόρερ τον Μπεργκ και τον Εσιέν, τους δύο πιο πρωτοκλασάτους παίκτες του και αυτό είναι απόδειξη πως αν παίξει καλά, μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αμφότεροι βγήκαν εκτός αγώνα με τραυματισμό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Το ευχάριστο για την ομάδα του Στραματσιόνι ότι για μία ακόμη φορά οι νεοαποκτηθέντες Μέστο, Εβαντζελίστα και Μπουμάλ ήταν και πάλι θετικοί!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό που έγραφε: [ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΘΥΡΑ 13 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ] και [ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ Γ…] με αποτέλεσμα Δημητρόπουλος να διακόψει το ματς για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63’ Γιακουμάκης), Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75’ Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (52’ Μάγκας)
ΠΑΟ: Στιλ, Εσιέν (80’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής, Αμπέντ, Μπεργκ (62’ Πέτριτς), Ζέκα, Καλτσάς (70’ Εβαντζελίστα), Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πρ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα