Με σύνθεση ανάγκης στο ντέρμπι!

Aν ο Μαρίνος Ουζουνίδης πίστευε ότι μετά από 1,5 μήνα στον Παναθηναϊκό τα έχει δει… όλα, τότε μάλλον έκανε λάθος καθώς έπειτα από την προπόνηση της Παρασκευής (13/1) είδε τις επιλογές του για το κυριακάτικο (15/1) ντέρμπι με την ΑΕΚ να μειώνονται στο ελάχιστο.

Εκτός του προβλήματος που παρουσίασε ο Τζιαντομένικο Μέστο στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού (οριστικά νοκ άουτ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ), διαπιστώθηκε ότι εκτός 18άδας θα μείνουν και οι Μολέδο – Κουτρουμπής!

Το πρόβλημα πλέον είναι τεράστιο για τον Παναθηναϊκό ειδικά στο κέντρο της άμυνας, διότι δεν υπολογίζονται ούτε οι Ιβανόφ – Σαμπά που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και είναι πιθανό ο Δημήτρης Κουρμπέλης (που εφάρμοσε ατομικό πρόγραμμα αλλα θα αγωνιστεί με την Ένωση) να μετατοπιστεί σε θέση στόπερ.

Ο Ουζουνίδης μετρά συνολικά επτά απουσίες: τιμωρημένος ο Ζέκα, στο Κόπα Άφρικα που αρχίζει το Σάββατο (14/1) οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού, τραυματίες οι Μολέδο, Κουτρουμπής, Μέστο. Και επιπρόσθετα: δεν υπολογίζονται ο Ιβανόφ ο οποίος αναμένεται στις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας να υπογράψει στην Γκαζιάντεπσπορ, ο Σαμπά που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ασφαλώς ο … τελειωμένος Ιμπάρμπο.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ουζουνίδη εντοπίζεται πλέον στο κέντρο της άμυνας, όπου διαθέσιμοι είναι ο Τελάντερ (μοναδικός βέβαιος για την ενδεκάδα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα), ο Νούνο Ρέις, ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως στόπερ και στον Αστέρα Τρίπολης και για 25 λεπτά με την πράσινη φανέλα, όταν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Κουτρουμπής εναντίον της Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα