“Με την αποχώρηση Καλογρίτσα, καταρρέει το παραμύθι ότι προωθούμε φίλους μας”

Ηχηρή απάντηση έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Χρήστου Καλογρίτσα.Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις” είπε αρχικά για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο των ρομά.

“Είχε χτισθεί ένα “στόρυ” ότι εδώ η κυβέρνηση μαγειρεύει, μεθοδεύει, προωθεί τους δικούς της κλπ.”, δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, προσθέτοντας:

“Τώρα όμως, με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα, καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι, γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα της διαπλοκής που βολευόταν με τους συγκεκριμένους καναλάρχες, που στόχευε να ακυρωθεί η διαδικασία για να μην πληρώσουν κάποιοι”

“Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός”, επεσήμανε το κυβερνητικό στέλεχος, για να καταλήξει, κάνοντας σαφές ότι:

“Όσοι διαπιστωθεί, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και τον έλεγχο του πόθεν έσχες, ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, όλοι αυτοί θα χάσουν την προκαταβολή των αρκετών εκατομμυρίων”.
.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα