“Με τον Καλογρίτσα που παίρνει δημόσια έργα θα παταχθεί η διαπλοκή;”

Τα πυρά του στη κυβέρνηση για την υποψηφιότητα του Χρήστου Καλογρίτσα για τηλεοπτική άδεια εκτόξευσε ο Κωστής Χατζηδάκης. “Η κυβέρνηση θέλει να πατάξει τη διαπλοκή όταν ο κ. Καλογρίτσας παίρνει δημόσια έργα;” διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση έπρεπε να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό από τους ενδιαφερόμενους για τηλεοπτική άδεια, θέτοντας παράλληλα ποιοτικά κριτήρια, κριτήρια διαφάνειας και κριτήρια όσον αφορά την προέλευση των χρημάτων.

“Τι θες να κανείς τον καναλάρχη με τέσσερα κανάλια; Με περισσότερα κανάλια υπάρχει μικρότερη δυνατότητα παρέμβασης της εξουσίας” σημείωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Να παρουσιάσει δημόσια ό,τι στοιχεία έχει για τον “ισχυρό άνδρα” της Τοξότης ΑΕ Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα κάλεσε με την σειρά του τον Πάνο Καμμένο ο Παναγιώτης Ρήγας.

“Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι…” κατήγγειλε χθες σε ανάρτησή του στο Twitter, o υπουργός Άμυνας. “Αν έχει στοιχεία ας τα πει δημόσια” δήλωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι η διαδικασία αδειοδότησης είναι δίκαιη, ωστόσο ενώ ανάφερε για τον αριθμό των αδειών ότι “το τοπίο είναι συγκεκριμένο (…) και ότι 5η άδεια δεν μπαίνει με τίποτε, καθώς έχει ψηφίσει η Βουλή”, εντούτοις για τα θεματικά κανάλια περιορίστηκε να αναφέρει ότι “θα είναι συγκεκριμένης κατεύθυνσης με διαφορετική στόχευση και ποιότητα”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα