Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα

ΠΕΡΙΠΟΥ 1.500 ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Το κρισιμότερό του ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει αύριο ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν με μία νίκη να “σβήσουν” το τραγικό – με ευθύνη Χάσι – πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” και να μπουν στο κόλπο για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου.

Στη μάχη αυτή δεν θα είναι μόνος του, καθώς οι οπαδοί του έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Περίπου 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στις εξέδρες, ίσως και περισσότεροι στις κερκίδες των Πορτογάλων.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός  με νίκη με δύο γκολ διαφορά (ή σκορ 3-4 και πάνω) προσπερνά τη Σπόρτινγκ στη βαθμολογία, ενώ με νίκη 0-1 ή 1-2 την πιάνει, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία. Με νίκη 2-3 οι Πορτογάλοι παραμένουν τρίτοι λόγω καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων, ενώ με ισοπαλία η ήττα ο Ολυμπιακός μένει οριστικά τέταρτος.

Ο Ολυμπιακός με νίκη στην Πορτογαλία και ήττα της Γιουβέντους από την Μπαρτσελόνα, διατηρεί θεωρητικές ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα