Με τον πρόεδρο της Cosco συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Σημαντικές επαφές πραγματοποιεί στην Κίνα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων συναντήθηκε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο της Cosco, Xu Lirong.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τον επενδυτικό σχεδιασμό της Cosco, με ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα. Ο Μεσσήνιος πολιτικός, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα των «δράκων» μετά από επίσημη πρόσκληση του Κινέζου πρωθυπουργού, συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. της Κίνας Guo Yezhou, με τον οποίον συζήτησαν για την προετοιμασία ενόψει της νέας μεταρρυθμιστικής πολιτικής της Κίνας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που θα απασχολήσει το επικείμενο συνέδριο του Κ.Κ. της Κίνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε ακολούθως συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινεζικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων κ. Wu Hailong. Τέλος, ο κ.Σαμαράς μετέβη στην πόλη Kubuqi της Κινεζικής Μογγολίας, προκειμένου να μετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στην 6η διεθνή σύνοδο Kubuqi για τον έλεγχο της Ερημοποίησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα