Με τον σύντροφό της, τους γονείς της και επώνυμους φίλους της γιόρτασε η Χατζίδου (εικόνες)

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν χθες όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του πρώτου ολοκληρωμένου album της Ελένης Χατζίδου στο lounge – cocktail bar “Madama” στη καρδιά του Πειραιά.
Το παρόν έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό κόσμο, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά απο την αγαπημένη vodka Stolinsnaya.
Στο Madama λοιπόν, σ’ έναν υπέροχο χώρο στον Πειραιά, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου προλόγισε την εκδήλωση και να καλωσόρισε στη σκηνή το Γενικό Διευθυντή της Spicy, κο Γιώργο Σταμπόλη που μίλησε για το πόσο η εταιρία πίστεψε και στήριξε την Ελένη Χατζίδου από την πρώτη στιγμή φτάνοντας στην κυκλοφορία αυτού του πρώτου της CD. Μια πορεία σταθερά ανοδική και επιτυχημένη!
Στη συνέχεια η Ελένη ανέβηκε στη σκηνή και αφού ευχαρίστησε τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες της, ερμήνευσε τα τραγούδια που τόσο αγαπήσαμε, μαγεύοντας με την εκρηκτική παρουσία και το ταμπεραμέντο της!
Η Ελένη κατάφερε να μπει δυναμικά στα ραδιοφωνικά chart και στην ελληνική μουσική σκηνή με το «Χειρότερα» του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη με το οποίο όλοι την γνωρίσαμε και καθιερώνεται στη συνέχεια με το «Άποψή μου» του Φοίβου.
Ακολουθούν το «Δε θα σε περιμένω» του Χάρη Κωστόπουλου, το «Είσαι όλη η ζωή μου» του Θανάση Πετρέλη και του Δημήτρη Γιαννόπουλου και το «Τώρα μπορώ» του Δημήτρη Χάρμα και της Αγγελικής Μακρυνιώτη και την πιο πρόσφατη επιτυχία της «Βάλε μου φωτιά» του Τεό Τζήμα και του Δημήτρη Μπέρη.

6u8a0282

6u8a0309

6u8a0296

6u8a0380

6u8a0429

6u8a0444

6u8a0451

6u8a0525

6u8a0572

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα