Με το… δεξί η Παναχαϊκή, 2-0 τα Τρίκαλα

Με ιδανικό τρόπο επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία η Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-0 των Τρικάλων στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν σαφώς ανώτερη και έδειξε με το… καλημέρα ότι είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, με την έδρα της να φαίνεται ότι θα αποτελέσει το δυνατό της χαρτί.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί δεν έδωσαν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την πρόσφατη ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, καθώς επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικές στα μετόπισθεν, με τους Θεσσαλούς να απειλούν, πάντως, με μια κεφαλιά του Πάνου που εξουδετέρωσε ο Βρονταράς στο 10′.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά το 20′ και για ένα δεκάλεπτο άσκησαν έντονη πίεση στα καρέ του Αποστολίδη, με τον γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» να φωνάζει παρών σε δύο περιπτώσεις, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ματς και ζήτησαν το γκολ από νωρίς, για να τα καταφέρουν εντέλει στο 58′, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, καθώς ο Πολίμος έκανε το συρτό σουτ και η μπάλα βρήκε στον Βέρτζο, για να αιφνιδιαστεί ο Αποστολίδης και να τη δει να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Ο Σωτήρης Αντωνίου προσπάθησε να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του με τη χρησιμοποίηση των Καπού και Μπουντόπουλου, όμως ο ΑΟΤ δεν ήταν σε καλή μέρα και οι Αχαιοί δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν το προβάδισμά τους.

Έτσι, ήταν ο Στεργίδης αυτός που στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά και με σουτ σφράγισε τη δίκαιη επικράτηση της Παναχαϊκής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης (85′ Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Μπιτσάκος, Λουμπαρδέας (72′ λ. τρ. Σωτηράκος), Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης (77′ Φουρλάνος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος (69′ Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (84′ Γροντής), Ντίνας (61′ Καπός), Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα