Με το στανιό ο ΠΑΟ, 1-0 τον Πλατανιά

Αποδοκιμασίες λόγω της κακής εμφάνισης των «πρασίνων» από 7.000 θεατές στη Λεωφόρο

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα του με τον Πλατανιά για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αλλά τελικά νίκησε 1-0 την κρητική ομάδα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟ αποδοκιμάστηκε από τους 7.000 φίλους του στη Λεωφόρο και γιατί δεν έπαιξε μπάλα αξιώσεων, αλλά και επειδή προς το τέλος του αγώνα απειλήθηκε και πιέστηκε. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πλατανιάς είχε περισσότερες τελικές από τους «πράσινους», δείγμα της μάλλον κακής απόδοσης των παικτών του Αναστασίου.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Αντζαγκούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με μακρινό σουτ και κακή εκτίμηση του Ολιμπά.

ΠΑΟ: Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Νάνο (90’+ Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ατζαγκούν (57’ Αμπεντ), Ζέκα, Καρέλης (64’ Καλτσάς), Μπεργκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Σελίν, Βάντερσον, Αποστολόπουλος (56’ Τσουράκης), Γκνιάνιτς, Στανισάβλιεβιτς (76’ Γιακουμάκης), Μενδρινός, Ντίνας, Ράμος (82’ Γουνδουλάκης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα