Με τρεις κινήσεις αλλάζει τη Σίτι ο Γκουαρδιόλα

Το μεταγραφικό πλάνο του Πεπ Γκουαρδιόλα, μέσω του οποίου θα αλλάξει την εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Μπάγερν Μονάχου και αναλαμβάνει τα ηνία των «πολιτών», έχει βάλει στο στόχαστρο τρεις παίκτες, για τους οποίους σκοπεύει να δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ.

Ο πρώτος στόχος για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος ανήκει από το 2014 στην Άρσεναλ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018. Ως εκ τούτου, οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεταγραφή του. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, καθώς οι σχέσεις του με τον Αλσατό τεχνικό δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό σημείο. Η αξία του ανέρχεται περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.

Δεύτερος στόχος είναι ο 21χρονος Τζον Στόουνς της Έβερτον. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους «εφοπλιστές», ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Τρίτος στόχος είναι ο Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ, αλλά τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν δανεικός σε διάφορες ομάδες. Ο 25χρονος αριστερός φουλ μπακ έχει συμβόλαιο έως το 2019 και η αξία του υπολογίζεται στα 11 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα