Με φάουλ του Μεχία η Ξάνθη πέρασε 1-0 και απ’ την Λαμία

Εκτός έδρας πάει… σφαίρα η Ξάνθη, καθώς πέτυχε την τέταρτη νίκη της. Μετά τα Χανιά, την Κέρκυρα, το Αγρίνιο ήρθε η σειρά της Λαμίας που λύγισε στους ακρίτες. Η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα 1-0 από την Φθιώτιδα και κάνει όνειρα για είσοδο στην πεντάδα. Αντίθετα η Λαμία μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 25΄ με τον Τσούκαλο να σουτάρει εντός περιοχής και τον Ζίβκοβιτς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Ωστόσο, παρά την (ελαφρά) υπεροχή της Λαμίας στο πρώτο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Η Ξάνθη κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, και ο Μεχία στο 34΄ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Μελίσσα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αθηναίου Τάσου Παπαπέτρου.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72′ Καραγιάννης), Βουό (46′ Ακόστα)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80′ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74′ Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56′ Ντουρίτσκοβιτς)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα