Με φλεγμονή στην καρδιά στο νοσοκομείο 40χρονος γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός, και αφού σύμφωνα με τον ίδιο ταλαιπωρήθηκε έντονα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αποφάσισε να υπογράψει το εξιτήριο και να φύγει με ευθύνη του, τι και αν οι γιατροί ήθελαν να τον νοσηλεύσουν.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο Ιάκωβος Μυλωνάς, όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν από την θεατρική του πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Κατά τα λεγόμενά του στην Espresso, την προηγούμενη Δευτέρα άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στο στήθος που όταν πήγε στο Ιπποκράτειο περίμενε πάρα πολλές ώρες μέσα στο κρύο μέχρι να τον εξετάσουν.

«Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε 4 ώρες και έκανε πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής που ήταν στην αναμονή έβαλε φωτιά σε χαρτιά για να ζεσταθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που στο τέλος, εξαντλημένος από την κούραση και τους πόνους, και μη μπορώντας να περιμένει άλλο, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να τον εξετάσουν. Την επόμενη μέρα όμως οι πόνοι γινόντουσαν όλο και πιο ανυπόφοροι, με αποτέλεσμα να καλέσει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρουν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου του έκαναν αμέσως εισαγωγή.

«Οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στην καρδιά, όμως με δική μου ευθύνη ζήτησαν να φύγω γιατί είχα παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Παίρνω το ρίσκο. Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι» δήλωσε ο ηθοποιός που ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του μετά τη φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε είναι πολύ καλύτερη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα