“Με φοβίζει η απαξίωση”

Δεν τα βλέπει και πολύ ρόδινα τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που εκφράζει την ανησυχία του για την εσωκομματική μάχη.

Ο πρώην υπουργός,μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε αρχικά τα εξής:«Είναι τέσσερις παράλληλοι μονόλογοι που θα απωθήσουν και τους τελευταίους που έχουν απομείνει» τόνισε ο κ. Αρβανιτόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτό που με φοβίζει δεν είναι τόσο ο κατακερματισμός αλλά η απαξίωση. Με τα ίδια μας τα χέρια βγάζουμε τα μάτια μας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «θα έπρεπε να έχουμε πάει σε συνέδριο για διάλογο» σημειώνοντας ότι «έπρεπε να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει φως, να μπει κόσμος στο συνέδριο».

Και υπογράμμισε ο κ. Αρβανιτόπουλος:

Δεν είμαστε σε μία εσωστρεφή διαδικασία αλλά καθυστερούμε και δεν είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την εναλλακτική ανάγκη που χρειάζεται ο τόπος.

Σχολιάζοντας τις βολές Τζιτζικώστα κατά των πρώην πρωθυπουργών της ΝΔ, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «το 2004 πετύχαμε ιστορική νίκη και πιστώνεται στον Κώστα Καραμανλή. Είχε μεγάλη αποδοχή και από ψηφοφόρους που δεν ανήκαν στην

«Μετά το 2008-2009 άρχισε μία φθίνουσα τροχιά» τονίζοντας ωστόσο ότι «έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Αντώνης Σαμαράς. Η χώρα θα βρισκόταν σε άλλη πορεία αν δεν είχε διακοπεί από τις εκλογές».

«Δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα παραπάνω από αυτό που πέτυχαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ για το χρέος» σχολίασε σχετικά με την διαπραγμάτευη της κυβέρνησης.

Για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων είπε ότι «πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν έχουμε αυτή τη θέση ευθύνης, στο υπουργείο Παιδείας. Ήταν ατυχής και ανιστόρητη δήλωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα