Με χαρτί και μολύβι

Χαρτί και μολύβι έχουν πάρει στην Χαριλάου Τρικούπη για να μετρήσουν τις δυνάμεις που μπορούν να προστεθούν στις υπάρχουσες των Γιάννη Σγουρού και Γιώργου Καμίνη. Παρά το γεγονός ότι στο ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να ομιλούν για αυτοδιοικητικές και ακηδεμόνευτες υποψηφιότητες, ετοιμάζονται να λάβουν πιο ενεργά μέρος στον β’ γύρο και γι’ αυτό υποστηρίζουν ότι θα κάνουν ειδική εκστρατεία επικεντρωμένη στα πρόσωπα των δύο υποψηφίων και στην απήχηση που έχουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Στην Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αντικείμενο την ενίσχυση Καμίνη και Σγουρού και την κινητοποίηση όλων των ψηφοφόρων της Αττικής. Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι πέραν των ψήφων του κ. Κουμουτσάκου μπορούν στην περιφέρεια να πάρουν και τις ψήφους της ΔΗΜ.ΑΡ. (έστω το 1,7% της Μαρίας Γιαννακάκη). Όμως από εκεί και πέρα το χάος.

Για τον δήμο της Αθήνας αφού είναι δεδομένες οι ψήφοι της ΔΗΜ.ΑΡ. προσβλέπουν στους ψήφους Άρη Σπηλιωτόπουλου και σε ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του Νικήτα Κακλαμάνη. Επίσης λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θεωρούν ότι μπορεί προοδευτικοί ψηφοφόροι που δεν άσκησαν το δικαίωμά τους την προηγούμενη Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν τον νυν δήμαρχο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα