Με 9 εναντίον 11 ο Παναθηναϊκός 2-1 τη Λάρισα!

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να αγωνίζεται ακόμα και με δύο παίκτες λιγότερους ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Λάρισας στη Λεωφόρο, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα οι «πράσινοι» πέτυχαν το νικητήριο τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ έπαιζαν με 9 παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής των Σιλά και Άλτμαν!

Το σκορ άνοιξε για το «τριφύλλι» ο Βιγιαφάνες στο 50’, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Μολίνς από τον Φατιόν. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έφτανε στην τρίτη φετινή του νίκη, μέσα σε ένα λεπτό ήρθαν τα… πάνω, κάτω. Στο 77’ ο Σιλά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ πάνω σε αντίπαλο και στην εξέλιξη της φάσης ο Περόνε ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1.

Στο 83’ ο Άλτμαν κέρδισε το ρεκόρ της πιο γρήγορης αποβολής στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς σε λιγότερο από δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη για κλωτσιά στον Ντέλετιτς.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ΑΕΛ θα κρατούσε με άνεση το βαθμό, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα δύο ποδοσφαιριστών ο Χίλιεμαρκ με εκπληκτική σέντρα – σουτ από πλάγια θέση… λύτρωσε τους «πράσινους», διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες (82’ Αλτμαν), Λουντ (90’ Ρέις), Μολίνς (86’ Μουνιέ).

ΑΕΛ (Ηλ. Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (68’ Περόνε), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς (88’ Λαγός), Μασούρας, Ναζλίδης (92’ Γιαννιτσάνης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα