Μηνύει… τον διαιτητή ο απίστευτος Κούγιας!

Άμεση όσο και απίστευτη ήταν η αντίδραση του Αλέξη Κούγια μετά την… καμπάνα (δίμηνος αποκλεισμός από τους αγωνιστικούς χώρους) που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ μετά το… φτύσιμο στον Ελ Καντουρί on camera.

Ο γνωστός δικηγόρος και ιδιοκτήτης της ΑΕ Λάρισα ξεκαθάρισε το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) πως θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, ενώ ταυτόχρονα θα κινηθεί δικαστικά κατά του Ελ Καντουρί και του… διαιτητή Κατσικογιάννη!

«Όπως είναι γνωστό το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League συγκροτούμενο από τον τακτικό δικαστή κ. Καποδίστρια με τιμώρησε με το ελάχιστο της εφεσίμου ποινής και μου επέβαλε την ποινή να μην εισέρχομαι στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες. Κατά αυτής της ποινής θα καταθέσω έφεση» αναφέρει στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας και συνεχίζει: «Για την επιβολή αυτής της ποινής λυπάμαι ιδιαίτερα, γιατί ενώ στο σκεπτικό του κ. Δικαστού γίνεται πλήρως αποδεκτό, ότι από το οπτικοακουστικό υλικό και από τις μαρτυρίες όλων των αυτοπτών μαρτύρων απεδείχθει ότι πριν από τη δική μου αντίδραση ο Ελ Καντουρί είχε καθυβρίσει με ακραίες εξυβριστικές φράσεις εμένα, τον προπονητή μας κ. Φυντάνη, τον γιατρό μας κ. Μπσαδέκη, τον φυσικοθεραπευτή μας κ. Ζαχαρή και τους αναπληρωματικούς παίκτες μας που βρισκόντουσαν στον πάγκο κι ενώ δέχεται ότι ο διαιτητής του αγώνα Κατσικογιάννης γράφει ψέματα, ότι εγώ εισήλθα στον αγωνιστικό χώρο και διέπραξα το παράπτωμα της έργω εξύβρισης κατά του Ελ Καντουρί, χωρίς να αναφέρει τίποτα από αυτά τα οποία δέχτηκε ο δικαστής ότι διέπραξε ο Ελ Καντουρί εις βάρος μας, παρόλα αυτά με τιμώρησε αγνοώντας τα όσα προβλέπονται στον ποινικό κώδικα, ο οποίος εφαρμόζεται αναλογικά και υπερτερεί του πειθαρχικού κώδικα.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι χυδαία εξυβρισθέντες από τον Ελ Καντουρί, ο οποίος σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα Forza της Θεσσαλονίκης μας απειλεί να μην πάμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην Τούμπα, γιατί εκεί “θα μας δείξει…” , θα υποβάλλουμε μήνυση στον εισαγγελέα πλημελειοδικών Λαρίσης, ως κατά τόπον αρμόδιο και είναι βέβαιο ότι ο νέος αυτός νταής και υβριστής μανάδων των γηπέδων θα λάβει την τιμωρία που του αξίζει, αφού άλλωστε υπάρχει το νομικό προηγούμενο των Κασάμι – Περέιρα.

Τον Ελ Καντουρί όπως είναι γνωστό τον έχουμε καταγγείλει ήδη στον Αθλητικό Εισαγγελέα, στον οποίο θα στείλουμε και το σκεπτικό της αποφάσεως του κ. Καποδίστρια, ώστε να επιβληθούν και σε αυτόν οι ανάλογες πειθαρχικές ποινές.

Μετά από αυτήν την απόφαση, που αποτελεί σοβαρή δικαίωση μου για το τι έκανε ο Ελ Καντουρί εις βάρος μου και εις βάρος των υπολοίπων, προτού τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι αντιδράσουμε, περιμένω από όλες τις αθλητικές εφημερίδες (ειδικά της Θεσσαλονίκης), τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (ειδικά της Θεσσαλονίκης), τους τηλεοπτικούς σταθμούς (Nova, EPT) και τα sites να δημοσιεύσουν το σκεπτικό της αποφάσεως του κ. Καποδίστρια, η οποία βασίζεται στο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι αναμφισβήτητο, άλλως θα αναγκαστώ να τους μηνύσω και να τους ενάγω.

Μήνυση και αγωγή θα καταθέσω οπωσδήποτε εις βάρος του Κατσικογιάννη για την ψευδή και συκοφαντική αναφορά του για μένα στο φύλλο αγώνος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα