“Μην πουλάτε άλλο σανό – Η χώρα ξεβρακώθηκε”

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τη συμφωνία που επήλθε στο Eurogroup ενώ χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «μέγα κωλοτούμπα».

“Μην πουλάτε άλλο σανό. Είναι μία δύσκολη μέρα για τη χώρα. Δυστυχώς η χώρα ξεβρακώθηκε, μετά από μία αποτυχημένη 9μηνη διαπραγμάτευση, ξεβρακώθηκε»

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στο mega, απευθυνόμενος στην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είπε: «Εσείς είσαστε ακόμα χειρότεροι. Οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα χειρότεροι. Και βρίζουνε, και ψηφίζουνε. Και βγαίνει χθες ο κ.Καμμένος, ο μέγας κωλοτούμπας».

Η κ.Χρυσοβελώνη είπε στον κ. Βαρβιτσιώτη να προσέχει τους χαρακτηρισμούς του, με τον βουλευτή της ΝΔ να ανταπαντά: «Σας παρακαλώ, δεν προσέχω κανένα χαρακτηρισμό μου, απέναντι σε αυτόν που έλεγε “στα τέσσερα, στα τέσσερα” και σήμερα βρίσκεται σε ένα σπιράλ περιδίνησης.

Ο κ.Βαρβιτσιώτης στη συνέχεια είπε προς στην κ. Χρυσοβελώνη, «Ακόμα περιμένω να μου καταθέσετε τη μήνυση. Από τη Δευτέρα το βράδυ, περιμένω. Σας κατηγόρησα για συγκεκριμένο πράγμα, περιμένω να λύσουμε τη διαφορά μας στα δικαστήρια», και συνέχισε: «Βλέπω χθες αυτή την εξωφρενική παράσταση του υπουργού Άμυνας, ο οποίος αρέσκεται στο να κάνει παραστάσεις. Πολλές φορές φορώντας στολή, άλλες φορές παραλλαγές. Κάνει παράσταση και μάλιστα κακού επαρχιακού θιάσου, επιθεωρήσεως».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα