Μητσοτάκης: «Με αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία»

Περιοδεία στον νομό Σερρών πραγματοποίησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περπάτησε στην κεντρική αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και καταστηματάρχες, πολλοί εκ των οποίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, του εξέφρασαν το αίτημα για πολιτική αλλαγή άμεσα. «Η Ελλάδα», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι η πρώτη χώρα που μπήκε σε κρίση και η μόνη που δεν βγήκε ακόμα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει». Τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά ξεκαθάρισε: «Προϋπόθεση είναι να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Με αυτή την κυβέρνηση αισιοδοξία δεν πρόκειται να υπάρξει. Εμείς έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για το πως θα ανατάξουμε την οικονομία. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές. Πώς θα φέρουμε επενδύσεις».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ). Ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του Κέντρου για την πολύτιμη υποστήριξη που προσφέρουν με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των ΑΜΕΑ, που φτάνουν εκεί από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Αναφερόμενος στο ΚΕΘΙΣ, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό στην Ελλάδα της κρίσης να κινητοποιείται και η ίδια η κοινωνία των πολιτών, μέσα από οργανωμένες εθελοντικές δράσεις, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις τοπικές κοινωνίες και αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη τα μέλη της ομάδας του ΚΕΘΙΣ «για την εξαιρετική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως για το πάθος και την αγάπη που δείχνουν στη φροντίδα παιδιών που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα