Μη φωνασκείτε, η ΕΠΟ κοιμάται…

Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε φανταστεί. Όλα τα έχουμε δει από τη διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά τώρα ξεπέρασαν τον εαυτό τους στο Γουδή. Ήξερε ο κύριος Γκιρτζίκης να πάει στην Κωνσταντινούπολη στο φιλικό με την Τουρκία και να βγάζει φωτογραφίες με τον Τσίπρα και τον Ερντογάν. Ότι ο Απόστολος Γιάννου ήταν ήδη διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας το ήξερε;

Η FIFA τιμώρησε την ΕΠΟ και την Εθνική μας ομάδα επειδή στις 17 Νοέμβρη στο φιλικό της Πόλης με αντίπαλο την Τουρκία (0-0 το αποτέλεσμα) χρησιμοποιήθηκε ο Απόστολος Γιάννου. Ναι, καλά διαβάσατε, οι τιτάνες της ΕΠΟ επέτρεψαν τη χρησιμοποίηση ενός ποδοσφαιριστή που άνηκε ήδη στα μητρώα της Εθνικής Αυστραλίας. Ο Γιάννου δεν είχε παίξει ακόμη σε παιχνίδι των Ανδρών, αλλά είχε μετάσχει σε επίσημο τουρνουά των Νέων της Αυστραλίας και αυτό ήταν αρκετό για να μην μπορεί να φορέσει τη φανέλα άλλου συγκροτήματος. Στο Γουδή, όμως, ξέρουν να φωτογραφίζονται και να πηγαίνουν ταξιδάκια, όπως καλή ώρα τώρα στην Αυστραλία που θα ταξιδέψουν 10 μέλη της Ομοσπονδίας! Ένας ακόμη και θα έβγαζαν ενδεκάδα!

 

Το ανακοίνωσε η FIFA, ξεφτίλα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

Την ξεφτίλα της ΕΠΟ ανακοίνωσε η FIFA στην επίσημη ιστοσελίδα της και φυσικά συνδυάζεται και με πρόστιμο 4.000 ελβετικών φράγκων. Το παιχνίδι το χάνουμε στα χαρτιά με 3-0, άρα θα κατρακυλήσουμε λίγο ακόμη στην ειδική βαθμολογία της FIFA! Κάτι ήξερε ο κύριος Τσίπρας που αγνόησε τον Γιώργο Γκιρτζίκη στις εξέδρες του «Φατίχ Τερίμ».

Πρόκειται φυσικά για μία ιστορία που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να οδηγήσει σε παραίτηση τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και φυσικά εκείνους που θα έπρεπε να γνωρίζουν το καταστατικό της FIFA.  Πριν από 40 χρόνια οι άνθρωποι της ΕΠΟ ήξεραν ότι ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεν μπορεί να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα διότι είχε παίξει με την Εθνική ΕΣΣΔ. Σήμερα, το 2016, εκείνοι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφεραν να χάσουν ματς στα χαρτιά!

Προφανώς η άνθρωποι της ΕΠΟ πίστεψαν ότι αν δεν έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών της Αυστραλίας ο Γιάννου, μπορεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Πράγματι, αρκούσε να στείλουν μία επιστολή στη FIFA και να ζητήσουν την αλλαγή Ομοσπονδίας του ποδοσφαιριστή. Δεν το έκαναν και τώρα θα πληρώσουν τη νύφη. Πάλι καλά που δεν ήταν κάποιο επίσημο παιχνίδι. Ακόμη κι έτσι, οι παραιτήσεις θα έπρεπε ήδη να έχουν κατατεθεί. Αντ’ αυτού, τα μέλη της ΕΠΟ ετοιμάζονται για ταξιδάκι αναψυχής στην Αυστραλία για τα δύο φιλικά της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα