«Μια απόφαση όποια κι αν είναι»

Την ανάγκη να παρθεί άμεσα μια απόφαση –όποια κι αν είναι αυτή- σχετικά με το πόσες ομάδες θα πρέπει να υποβιβαστούν από τη Super League εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον Novasport fm 94,6.

Ο πρόεδρος της Λίγκας μάλιστα τόνισε ότι πρέπει η ΕΠΟ να λάβει απόφαση ώστε να μην δώσει η Super League κι άλλες αφορμές σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία.

«Η άποψη παραμένει η ίδια… Θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία», ανέφερε και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση καμία αντίδραση μέλους της Super League, όποια κι αν είναι η απόφαση της ΕΠΟ στο ζήτημα.

«Η άποψη παραμένει η ίδια ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μια απόφαση όμως για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μια απόφαση. Οι δύο προκηρύξεις είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Πρέπει να παρθεί μια απόφαση να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση…», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα