Μια λαμπάδα στο μπόι της Ζοζεφίν!

 

Ακόμη κι αν ήθελαν να πουλήσουν τον Μάρκους Μπεργκ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα τα κατάφερναν! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι μαθαίνουμε πως μία ακόμη υπόθεση ενδιαφέροντος για τον Σουηδό επιθετικό δεν πρόκειται να προχωρήσει. Και πίσω από αυτή την άρνηση δεν κρύβεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ή ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά η σύζυγος του Μάρκους, η όμορφη Ζοζεφίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόσφατα κρούση από την Αραβία και συγκεκριμένα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον Μάρκους Μπεργκ. Η ελληνική ομάδα ενημέρωσε τους Άραβες (ΑΛ Αΐν η ομάδα) για το ποσό της ρήτρας και εκείνοι ζήτησαν την άδεια να ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές με τον παίκτη για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Η ελληνική πλευρά δεν εξέφρασε αντιρρήσεις, παρά το ότι θα προτιμούσε να μην ενοχλεί κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο ο επαγγελματισμός των Αράβων ήταν τέτοιος που δεν μπορούσαν στον Παναθηναϊκό να πουν κάτι. Προφανώς, για να καταθέσει μία ομάδα 10.000.000 ευρώ ως ποσό ρήτρας, πρέπει πρώτα να τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι πως προς στιγμήν οι «πράσινοι» ανησύχησαν και ενημερώθηκαν μέχρι και οι Λυμπερόπουλος, Ουζουνίδης για την πιθανότητα αποχώρησης, κυρίως για να βάλουν στα υπόψη τους την εύρεση αντικαταστάτη, ωστόσο σύντομα έμαθαν πως ο Σουηδός δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης όχι μόνο για τα ΗΑΕ, αλλά για κάθε χώρα που μπορεί να ανησυχεί τη σύζυγό του Ζοζεφίν, η οποία έχει λατρέψει την Ελλάδα και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία.

Μόνο ερωτηματικό η Κίνα

Στον ΠΑΟ έχουν μάλλον αντιληφθεί πως ο Μπεργκ δεν πρόκειται να φύγει! Στην Ευρώπη κάποια ομάδα διατεθειμένη να προσφέρει 10.000.000 ευρώ συν κάποιο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. (όσα παίρνει στο «τριφύλλι»), δηλαδή να χρεωθεί κοντά στα 15 εκατομμύρια για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή μεν, αλλά δίχως προοπτική μεταπώλησης, δεν πρόκειται να εμφανιστεί.

Στην Ασία και στην Αραβία η Ζοζεφίν δεν θέλει να πάει. Δεν το συζητάει καν. Εδώ στην Ευρώπη αν της πεις, μπορεί να σου πει πως δεν αλλάζει την Ελλάδα με τίποτα. Ο εκνευρισμός που βγάζει ο Μπεργκ με τον τρόπο που του φέρονται στην Ελλάδα οι διαιτητές και οι αμυντικοί δεν μπορεί να συγκριθεί με την άρνηση της γυναίκας του να πάει σε άλλο περιβάλλον, στο οποίο η κοινωνική ειρήνη δεν είναι και τόσο εξασφαλισμένη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα