Μια ομάδα… μόνος του και φέτος!

Ο Μασούντ Σοτζέι είναι και φέτος ο απόλυτος ηγέτης του Πανιωνίου, που βρίσκεται σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν στο γκρουπ των πρωτοπόρων και μόνο περίεργο δεν είναι το πρόσφατο ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Για τον 33χρονο Ιρανό δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που μπαίνει στο… μάτι των μεγάλων, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κάποιες προσπάθειες για την απόκτησή του πέρυσι, όμως η προσφορά του δεν πλησίασε ποτέ τις απαιτήσεις των «κυανέρυθρων». Ακόμα και σήμερα αν ρωτούσε κάποιος τον Μαρίνο Ουζουνίδη ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να πάρει αν υπήρχαν λεφτά για μεταγραφές στους «πράσινους», τον Μασούντ θα απαντούσε. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ο Πέρσης μεσοεπιθετικός και πόσο η ηγετική ποδοσφαιρική του φυσιογνωμία λείπει αυτήν την στιγμή από την ομάδα του, αλλά θέλοντας και μη συμβιβάζεται με τα λιγοστά όπλα που έχει στα χέρια του.

Ο απόγονος του… Ξέρξη είναι φέτος για δεύτερη χρονιά ο απόλυτος σταρ στην πλατεία, καθώς μέσα στο γήπεδο κάνει τα πάντα. Φτιάχνει φάσεις, εκτελεί όλα τα στημένα και φυσικά σκοράρει, παίρνοντας πάντα κατάλληλες θέσεις στην αντίπαλη περιοχή, όταν ο Πανιώνιος εκδηλώνει γρήγορες επιθετικές ενέργειες. Πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα με 3 γκολ και συνολικά ο ποδοσφαιριστής-βαρόμετρο, παρά τα 33 του χρόνια που δεν φαίνονται καθόλου εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Το περίεργο στην περίπτωσή του είναι πως, ενώ οι αντίπαλοι γνωρίζουν ότι στον Πανιώνιο τα πάντα περνούν από τα πόδια του, δεν βρίσκουν τρόπο να τον περιορίσουν. Όλοι ξέρουν ότι χωρίς αυτόν οι Νεοσμυρνιώτες είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα, όμως ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει το… μαγικό φίλτρο που θα τους δώσει την δυνατότητα να τον σταματήσουν.

 

Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ

ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΑΝΤΑΛΟ

 

Στην ΑΕΚ, μετά το αρχικό σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Πέτρου Μάνταλου, κάνουν ήδη τις πρώτες σκέψεις για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του αρχηγού που φυσιολογικά θα λείψει μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Ο Μασούντ και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες που διαθέτει «κουμπώνουν» τέλεια με τις προδιαγραφές του ποδοσφαιριστή που αναζητά η «Ένωση» μετά τις αναπάντεχες εξελίξεις με τον αρχηγό της και, αν τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, πιθανότατα από τον Ιανουάριο θα φορά τα «κιτρινόμαυρα».

Ακόμα και μετά την επιστροφή του Μάνταλου ο Πέρσης μεσοεπιθετικός θα αποτελεί λύση… πολυτελείας για τον Μανόλο Χιμένεθ που πιέζει όσο μπορεί την διοίκηση της «Ένωσης», που για την ώρα τηρεί στάση αναμονής και εξετάζει την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα