Μικαέλα Φωτιάδη: Το «extreme makeover» της Μις Ευρώπη 2016

Μέσα σε μερικά χρόνια, η Μικαέλα Φωτιάδη κατάφερε να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εξωτερική της εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι όποιος θέλει μπορεί. Το νεαρό μοντέλο που έχει περάσει από πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς, κερδίζοντας τίτλους όπως «Μις Κρήτη», «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», «Σταρ Ελλάς 2015», κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο και να στεφθεί «Βασίλισσα Ομορφιάς» της Ευρώπης!

Η ξανθιά καλλονή με γωνίες προσώπου που θυμίζουν αυτές της Kate Moss αλλά και με skinny αναλογίες, όπως αρμόζει σε μοντέλα του εξωτερικού, κέρδισε όχι μόνο τον τίτλο τής «Μις Ευρώπη 2016» στον Λίβανο, αλλά και το προσωπικό της στοίχημα. Ανατρέχοντας σε φωτογραφίες του παρελθόντος αλλά και τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, όπως και αυτή που είχε παραχωρήσει το 2013 σε θεσσαλονικιώτικο κανάλι, η εστεμμένη τότε «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Μελαχρινή, με αρκετά περισσότερα κιλά, αλλά και την ίδια σπιρτόζικη σπίθα στο βλέμμα, η Μικαέλα χρειάστηκε να «παλέψει» αρκετά με το σώμα της, να αδυνατίσει, να γυμναστεί, να ανανεωθεί αισθητικά, και να μας χαρίσει το τέλειο οπτικό θέαμα που κέρδισε τον πανευρωπαϊκό τίτλο ομορφιάς.

 

mikaela PRIN

mikaela TVRA

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα