Μικρή φιάλη οξυγόνου για τον ΠΑΟ

Ομαλοποιείται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά και τα 120 χιλιάρικα που μπήκαν στο ταμείο από τις καθαρές εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα λεφτά αυτά, μαζί με άλλα τόσα από τα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς, συν τα χρήματα της Μπενφίκα, πρόσφεραν οξυγόνο στην ΠΑΕ που πλέον θα φτάσει στο Γενάρη με ασφάλεια.

Οι πρώην  και νυν ποδοσφαιριστές που έκαναν – και απέσυραν – τις προσφυγές, αλλά και εκείνοι που απείλησαν, πλέον πληρώθηκαν κάποιες δόσεις και θα πληρωθούν μερικές ακόμη, ωστόσο οι μισθοί των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών των «τριφυλλιού» θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη, με την ελπίδα να δείξουν κατανόηση.

Τα θετικά αποτελέσματα και η αγκαλιά του κόσμου, έχουν αλλάξει τη στάση των παικτών του Ουζουνίδη που σταμάτησαν την γκρίνια στα αποδυτήρια. Η διοίκηση, βέβαια, δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τους καταβάλει ένα ποσό μέσα στο Νοέμβρη.

Κατά τα άλλα, ο Ουζουνίδης πέραν των προπονήσεων, πρέπει να οργανώσει και μία λίστα με τους παίκτες που θα προτιμούσε ο ίδιος να παραχωρηθούν το Γενάρη. Όσο η ομάδα είναι εντός στόχων στο πρωτάθλημα, η διοίκηση οφείλει να σεβαστεί τις επιλογές του κι αν για παράδειγμα πει ότι θέλει να κρατήσει τον Κουρμπέλη και να πουληθεί ο Λουντ (τυχαία παραδείγματα), τότε η ΠΑΕ θα κάνει ότι μπορεί για να τον ικανοποιήσει. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προτάσεις που θα δεχθεί η ομάδα.

Να σημειωθεί πως για να βγει η χρονιά, η διοίκηση υπολογίζει πως τον Ιανουάριο θα πρέπει να έρθουν τρία με τέσσερα εκατομμύρια από πωλήσεις!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα