«Μιλάμε για Β’ Εθνική και άνοδο»

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με στόχο την άνοδο και με εγγυητή στη διοίκηση τον κ. Δασυγένη, φαίνεται πως θα βαδίσει η ομάδα του Άρη, όπως προκύπτει από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη ΚαλαΪτζίδη στον Arena FM.

Ο υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους παράγοντες της ομάδας, με δεδομένο πάντα, ότι θα αγωνιστούν στη Β’ Εθνική και θα επιδιώξουν την άνοδο. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην εγγύηση που παρέχει η παρουσία του κ. Δασυγένη στο διοικητικό σχήμα και δήλωσε πως το οικονομικό δεν αποτελεί λόγο για να χαλάσει η επερχόμενη συμφωνία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν πολλές συναντήσεις με τους ανθρώπους του Άρη. Έχουμε καταλήξει στο πως θα δημιουργηθεί μια ομάδα. Αν κάτσεις από μακριά ως παρατηρητής και διακρίνεις τα τεκταινόμενα θα δεις πως έλειψε η αξιοπιστία και η ομάδα έχασε την ποδοσφαιρική ταυτότητα της. Αυτοί οι δυο πυλώνες θα πρέπει να είναι αυτοί που θα πρέπει να κινηθεί η διοίκηση του Άρη και ο προπονητής του. Αυτή την στιγμή είμαστε στο οικονομικό που δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση και δεν μπορεί να εμποδίσει την συνεργασία. Σε μια από της συζητήσεις βρέθηκε ο κ. Δασυγένης που είναι εγγύηση στην εξέλιξη των πραγμάτων του Άρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πορεία του σα επαγγελματία αλλά και στον Άρη.

Βεβαίως μιλάμε μόνο για Β’ εθνική. Όλες οι συζητήσεις έχουν γίνει για την δεύτερη εθνική και για την προοπτική ανόδου που είναι και η φυσική θέση της ομάδας. Κάθε κρίση έχει ευκαιρίες. Αυτή είναι μια ευκαιρία αναδόμησης σε πολλά τμήματα της ομάδας και του αγωνιστικού. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν μπορείς να προδικάσεις. Έρχεται η γνώση και που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, έρχεται το περιβάλλον και η δυναμική της ομάδας να δημιουργήσει την προοπτική και κάποια σημεία στην αφετηρία που προδικάζουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Πάντα λείπει χρόνος και ποτέ δεν περισσεύει. Ακόμα και τώρα, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα προλαβαίνει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία. Πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα και πάντα κρύβονται παγίδες. Ακούγεται το… Άρης είσαι και το ότι ο… Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Έχει μείνει μόνο η δυναμική του κόσμου αλλά πρέπει να δείξει και η ομάδα αγωνιστική δυναμική για να μπορέσει να είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ομάδα. Την αγαπάει, την στηρίζει αλλά αν η ομάδα δεν του δώσει την δυνατότητα να την στηρίξει με μεγαλύτερη θέρμη. Ο μοναδικός δρόμος να συσπειρωθεί ο ΑΡΗΣ είναι το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Αυτό έχει λείψει και έχει λείψει η αγωνιστική ταυτότητα. Όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν χάσει την ποδοσφαιρική ταυτότητα τους.

Πρώτιστος είμαι στην φάση αξιολόγησης του υπάρχων έμψυχου υλικού. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα πρέπει να συμπληρώνουν τους υπάρχοντες. Μπορεί να έρθουν παίκτες και από την Βέροια. Σημασία έχει το υπάρχων υλικό και αν μπορεί να βοηθήσει στην αξιοποίηση του στόχου. Το ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι πόσο μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας στην δουλειά του για να βρει η ομάδα την χαμένη της αξιοπρέπεια.

Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης. Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν συζητήθηκαν όλα και είναι θέμα της διοίκησης. Εκτιμώ πως δεν θα περάσει την Τετάρτη αυτή η ιστορία. Αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και πρέπει και εγώ να κοιτάξω κάτι άλλο. Δεν είναι προσδιορισμός χρόνου αλλά στο σημείο που έχουν φτάσει οι συζητήσεις πλέον μένει αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα