Μιλιβόγεβιτς: «Οι οπαδοί μας είναι παντού»!

Τρελαμένος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «mozzart», στην πατρίδα του, τη Σερβία.

Αναλυτικά όσα είπε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους:
«Νταμπλ στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη είναι οι στόχοι μας. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε ικανοί να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε. Η υποδοχή που έχω είναι σούπερ από κάθε άποψη. Και η οικογένειά μου απολαμβάνει τις συνθήκες και τον υπέροχο ήλιο της Αθήνας. Προς το παρόν τα πάντα είναι θετικά.

Έχουμε φανταστική υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Δεν έχει σημασία α παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Ακόμη και όταν παίζουμε σε νησιά για ματς πρωταθλήματος, μας περιμένουν εκατοντάδες στο αεροδρόμιο. Όλα αυτά δείχνουν το μέγεθος του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι παντού και το ίδιο ενθουσιώδεις και εκτός Αθηνών. Στον Πειραιά είναι διαφορετικά γιατί εκεί μιλάμε για το επίκεντρο της τρέλας για την ομάδα. Είναι σαν οικογένεια οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Έχουν αδερφικές σχέσεις. Είναι άσκοπο να τους συγκρίνουμε γιατί είναι σαν να μιλάμε για το ίδιος πράγμα.

Παίζουμε με ένα στιλ που μου ταιριάζει και το μόνο που μου λείπει είναι το γκολ για να έχω ολοκληρωμένη παρουσία. Ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα