Μιχαλαριάς: «Θέλουν τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ»

Τη δική του διάσταση στην κόντρα Κοντονή – ΠΑΕ Παναθηναϊκού που βρίσκεται ξεκάθαρα στην ακμή της, έδωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ, Ηλίας Μιχαλαριάς, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αντεπίθεση» του SportFM.

Αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προβλέπει ότι θα αντιδράσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ενός και εκτός του γηπέδου τις επόμενες μέρες, εξήγησε ότι στόχος της Πολιτείας είναι να μεταφερθεί μεθοδικά ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, βάζοντας ταμπέλα ανεπάρκειας στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε: «Βλέπω ότι με όλες τις κινήσεις που γίνονται, η κυβέρνηση θέλει να ωθήσει τον Παναθηναϊκό, με προφανή λόγο να συντηρηθεί το ΟΑΚΑ. Και πιστεύω ότι θα έβρισκε αφορμή η Πολιτεία ανεξάρτητα από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχετε δει πως είναι το γήπεδο και οι χώροι γύρω από αυτό; Η Λεωφόρος είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν είναι το γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό. Προσέξτε με, δεν λέω ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνα. Το ΟΑΚΑ έχει ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος, το οποίο έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Οι δύο ομάδες που προσφέρουν λεφτά είναι η ΑΕΚ, που πληρώνει, όμως, ένα μικρό αντίτιμο λόγω της παρουσίας της στη Γ’ Εθνική και τη Football League τα προηγούμενα χρόνια και το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το κολυμβητήριο για παράδειγμα ‘μπαίνει μέσα’, ενώ το ποδηλατοδρόμιο υπάρχει και δεν υπάρχει. Η Πολιτεία χρηματοδοτεί με 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν όλη η χρηματοδότηση για τις Ομοσπονδίες, δηλαδή ολόκληρος ο αθλητισμός, είναι 15 εκατ. ευρώ».

Ανέφερε επίσης ότι το συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟ πρέπει να έχει κατεύθυνση προς τη Βουλή, αφού το πρόβλημα δεν είναι η ΕΠΟ και η λειτουργία της, ή μόνο το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά ολόκληρη η κυβέρνηση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα