Μοίρασε μπράβο ο Γ.Τσαλίκης για το Survivor

Ένα μήνυμα πραγματική κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια για την εκπληκτική επιτυχία του Survivor, το ήθος του Βασάλου και φυσικά τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή στο μεγάλο τελικό του Survivor συνεχάρη όλους τους συντελεστές, δηλώνοντας πως του αρέσει η επιτυχία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, καθώς του δίνει έμπνευση.

“Μπράβο σε όσους προσπαθούν, πεισμώνουν, δε μασάνε από το bulling, την περιθωριοποίηση, έχουν στόχο, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ! Μπράβο ΝΤΑΝΟ ! Μπράβο και σε σένα Μάριε που ξεπέρασες τραυματισμούς , ιατρικές προβλέψεις και δίδαξες αγωνιστικότητα και πάθος ! Μπράβο και στον Κωνσταντίνο Βασαλο το πιο ηθικό μαχητή !

Μπράβο @survivorgreece για την επιτυχία της 10ετιας. Γουστάρω τις επιτυχίες όποιος και να τις κάνει , οπου και να γίνονται!”, σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μπραβο σε όσους προσπαθούν , πεισμώνουν , δε μασάνε από το bulling , την περιθωριοποίηση , έχουν στόχο , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ! Μπράβο ΝΤΑΝΟ ! 💪💪💪💪 Μπράβο και σε σένα Μάριε που ξεπέρασες τραυματισμούς , ιατρικές προβλέψεις και δίδαξες αγωνιστικότητα και πάθος ! Μπράβο και στον Κωνσταντίνο Βασαλο το πιο ηθικό μαχητή ! Μπράβο @survivorgreece για την επιτυχία της 10ετιας 💪🍀👍😘 Γουστάρω τις επιτυχίες όποιος και να τις κάνει , οπου και να γίνονται ! #succes_is_always_an_inspiration_to_me #keep_up_the_good_work 💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα