Μοιρασιά (1-1) στο Αγρίνιο

Τι κι αν έχασε ορισμένους από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου; Ο Πανιώνιος παραμένει το ίδιο δυσκολοκατάβλητος, κάτι που επιβεβαίωσε και την Κυριακή (21/1) στο Αγρίνιο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Παναιτωλικό που προηγήθηκε.

Με ηθικό στα… ύψη μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο τους, οι Αγρινιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έψαξαν έντονα το γκολ, που ήρθε στο 25’. Ο Μοράρ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Γκιοατά και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 81’, όταν ο Λάμπρου που είχε μπει σαν αλλαγή μερικά λεπτά πιο πριν ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ρόσα (84′ Κλέσιο, 89′ λ.τρ. Μπράβο), Ντίας, Μοράρ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65′ Λάμπρου), Ντουρμισάι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα