Μολέντο: «Σπουδαία εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Έτοιμος να βοηθήσει σύντομα την προσπάθεια της Ιντερνασιονάλ δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίαση του, ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, πήρε την φανέλα με τον αριθμό «4» στην πλάτη, τονίζοντας πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί στις υπηρεσίες του συλλόγου από το Πόρτο Αλέγρκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μολέντο:

«Ήταν επιθυμία μου να επιστέψω στη Βραζιλία για την οικογένειά μου. Όχι τώρα, αλλά και παλιότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και ανυπομονώ να παίξω για την Ιντερνασιονάλ. Έχω παίξε δυο γεμάτες σεζόν. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν έχω προπονηθεί καλά. Έκανα μερικές προπονήσεις, λόγω των διαπραγματεύσεων. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Σύντομα θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν σημαντικό για εμένα. Ήμουν σχεδόν ένα χρόνο εκτός δράσης, λόγω του τραυματισμού μου. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία σε ένα σπουδαίο σύλλογο της Ευρώπης. Επέστρεψα με περισσότερες εμπειρίες και καλύτερα προετοιμασμένος. Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι στην Ιντερανασιονάλ. Επέλεξα να γυρίσω. Ήταν η επιθυμία μου. Είχα προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα. Νιώθω καλά στο σπίτι μου. Έχω αγωνιστεί 3,5 χρόνια σε αυτή την ομάδα και είχαμε πολλές επιτυχίες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και τώρα είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να κερδίσουμε τίτλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα