“Μοναδική ευκαιρία να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις…”

Ως μοναδική ευκαιρία να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να αναπτυχθεί στο μέλλον βλέπει το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος.

Δεδομένης -όπως υποστηρίζει ο κ. Αναστασόπουλος-  της προγραμματικής δέσμευσης του πρωθυπουργού “να εφαρμόσει το πρόγραμμα του 3ου Μνημονίου και την συντριπτική υποστήριξη της κοινής γνώμης και της πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας”, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θεωρεί ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και τη θετική πρώτη αξιολόγηση της συμφωνίας, στην επιτυχή ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και στην άρση των capital controls, “ώστε να ανακάμψει η αγορά και να δημιουργηθούν προοπτικές ανάπτυξης και νέα θέσεις εργασίας”.

“Αυτό εξάλλου είναι το ζητούμενο στην παρούσα συγκυρία, αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και αυτό ζήτησαν οι πολίτες με την ψήφο τους”, καταλήγει στη σχετική δήλωσή του ο κ. Αναστασόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα