«Μοσχοπουλάει» τον Λουκάκου η Έβερτον

Παίζει σαν "δαιμονισμένος" στα φιλικά, δύσκολα θα μείνει στα "ζαχαρωτά"

Πρόκειται για «επιθετικό θωρηκτό». Σε λίγα χρόνια θα παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και φυσικά θα τον αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο λόγος για τον Ρομελού Λουκάκου, το μεγάλο κανόνι της Έβερτον που μπορεί να είναι μόλις 22 χρονών, αλλά έχει ήδη προλάβει να πετύχει 102(!) γκολ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα του Βελγίου, την Premier League, το Europa League, το Champions League και την Εθνική Βελγίου! Στο κυριακάτικο φιλικό με την Χαρτς σημείωσε χατ-τρικ δείχνοντας πως και φέτος δεν αστειεύεται και πάει για ακόμη πιο παραγωγική χρονιά!

Οι προτάσεις στην Έβερτον αναμένονται να πέσουν «βροχή», αφού ήδη έχει ξεκινήσει το ενδιαφέρον και μετά από αυτά που κάνει στα φιλικά, δύσκολα θα μείνει στην συγκεκριμένη ομάδα! Ο Λουκάκου αξίζει αυτή τη στιγμή πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με συμβόλαιο μέχρι το 2019 δύσκολα θα τον αφήσει η Έβερτον με λιγότερα από 50 εκατομμύρια, ωστόσο λεφτά στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά υπάρχουν.

Ο Βέλγος με καταγωγή από το Κογκό έχει ήδη προλάβει στην καριέρα του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Βελγίου, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Champions League με την Τσέλσι, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βέλγιο στα 17 του (!) και πρώτος σκόρερ στο περσινό Europa League με οκτώ γκολ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα