Μουνιέ και Πιάτι οι δύο μεγάλοι στόχοι

Τον τρόπο με τον οποίο θα μειωθεί το κόστος απόκτησης του Πάμπλο Πιάτι από τη Βαλένθια αναζητούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο Αργεντινός αναμένεται να αποτελέσει τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τους «ερυθρόλευκους». Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Γάλλος Αντονί Μουνιέ, ο οποίος προορίζεται να καλύψει την αριστερή πλευρά.

Στην περίπτωση του Πιάτι,  ενώ η Βαλένθια αρχικά συζητούσε μόνο το ενδεχόμενο της πώλησης του 27χρονου μεσοεπιθετικού, πλέον φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει και το δανεισμού του Αργεντινού.

Η ισπανική ομάδα θέλει να απαλλαχθεί από παίκτες που δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν με συνέπεια να συζητά και το ενδεχόμενο της παραχώρησης κάποιων με τη μορφή δανεισμού. Κάτι που ευνοεί τον Ολυμπιακού αναφορικά με την υπόθεση Πιάτι.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του Αργεντινού εξακολουθεί να μην είναι εύκολη για τους «ερυθρόλευκους» καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με υψηλό κασέ και πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει αρκετές ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Από εκεί και πέρα στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει και το όνομα του Αντονί Μουνιέ, του οποίου τα οικονομικά δεδομένα είναι σαφώς πιο επιτρεπτά από εκείνα του Αργεντινού.

Ο Μουνιέ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους πρωταθλητές Ελλάδας, συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2014 όταν ήταν ο Μίτσελ στον πάγκο. Το όνομά του έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, ωστόσο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η διάθεση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, φαίνεται ότι δεν αρκούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μπολόνια στην οποία και ανήκει, δεν πρόκειται να ζητήσει λιγότερο από 2 εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει, χρήματα που είχε ξοδέψει το περασμένο καλοκαίρι για τον αποκτήσει από την Μονπελιέ.

Ο ίδιος ο Μουνιέ έχει ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στα παραπάνω οικονομικά δεδομένα. Μάλιστα, ο Γάλλος μπορεί να προσφέρει με την ίδια άνεση τόσο στις δύο πτέρυγες όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Οι δύο προαναφερθέντες και ο Ολλανδός Βιλένα, που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ, είναι οι περιπτώσεις που έχει επικεντρώσει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα